Risteilyt

Tervetuloa unohtumattomille risteilyille Suomen upeilla matkustajalaivoilla! Nauti upeista maisemista, rennosta tunnelmasta ja monipuolisista teemoista risteilymatkan aikana. Koe merellinen seikkailu tai unohtumaton elämys järvimaisemissa. Suomen matkustajalaivat tarjoaa rentoutumista, viihdettä ja herkullista ruokaa.

Astuessasi laivaan astut samalla matkalle elämyksiin. Hemmottele itseäsi laivan monipuolisissa ravintoloissa, joissa tarjoillaan herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Rentoudu maisemien parissa tai nauti auringosta kannella. Illan saapuessa laivojen teemaristeilyt tarjoaa unohtumattomia esityksiä ja viihdettä eri musiikkityyleistä aina stand-up-komiikkaan.

Risteilylläsi pääset tutustumaan upeisiin saaristomaisemiin Suomen rannikolla ja viehättäviin järvimaisemiin Suomen sisävesillä. Jännittävät saarikohteet, historialliset kanavat ja kulttuuritapahtumat odottavat sinua risteilyn aikana. Valikoimissa on myös perheen pienimmille suunnattuja teemaristeilyjä, kuten merirosvoristeilyt. Voit myös osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, kuten vierailla kansallispuistossa, yhdistää risteilyn osaksi pyöräilyreittiä tai vaikka bongata saimaannorpan.

Olipa matkaseurasi perhe, ystävät tai rakas, Suomen matkustajalaivojen risteilyt tarjoavat unohtumattomia hetkiä kaikille. Koe risteily, jossa yhdistyvät rentoutuminen, viihde ja upeat maisemat. Varaa matkasi nyt ja lähde elämäsi risteilylle Suomen kauniille vesille!

Hyvä idea on järjestää erilainen asiakas- tai henkilökuntatilaisuus rennoissa olosuhteissa monipuolisesti varustetuilla aluksillamme.

Yksityistilaisuuksien ohjelmakokonaisuus räätälöidään asiakkaan pienimpienkin toiveiden mukaisesti.

Kesän parhaat elämykset koet risteilyllä. Välitön ilmapiiri laivoillamme siivittää matkailijan iloiseen ja kansainväliseen tunnelmaan.